ABC Fitness School  Moldova

ABC FITNESS SCHOOL  este o instituţie de drept privat ce are ca principală activitate formarea profesională în domeniul fitness-wellness. ABC FITNESS SCHOOL MOLDOVA este filiala școlii ABC FITNESS ROMÂNIA. Sediul principal a școlii este la București. Școala a fost fonadată în anul 2012, filiala din Chișinău a fost deschisă în anul 2015.


TOATE cursurile susţinute în cadrul Şcolii ABC FITNESS sunt acreditate ANC – Autoritatea Naţională pentru Calificări (fost CNFPA – Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor) şi îşi desfăşoară cursurile în funcţie de tipul programului de formare: Calificare – Iniţiere – Specializare – Perfecţionare.

Diplomele obţinute de către cursanţi (după finalizarea programului de formare şi absolvirea celor 2 examene – teoretic şi practic) sunt acreditate şi recunoscute de MECTS – Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului şi MMFPS – Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Diplomele sunt recunoscute în Uniunea Europeană şi în zeci de state care au semnat Convenţia de la Haga. 

Şcoala ABC FITNESS îşi desfăşoară cursurile conform legislaţiei din România si U.E. respectând standardele ocupaţionale pentru fiecare curs în parte.

marca-inregistrata.jpg
autorizatie-curs-tehnician-nutritionist.

VALORILE NOASTRE

Meriți o carieră care te face emoționat să te ridici din pat în fiecare dimineață. Dar dacă situația ta actuală nu te motivează atât cât ai fi sperat, te invităm să ai încredere în valorile noastre.

TRAINERI

Fiecare program de curs este dezvoltat de profesioniști de încredere, cu experiență vastă în domeniu pentru a asigura cea mai precisă și actualizată informație disponibilă.

PROGRAM

Cursurile noastre sunt destinate pentru a se potrivi programului tău zilnic, de aceea lecțiile se fac în zilele de weekend la cursurile cu prezență fizică și în ritm propriu la cursurile online. 

ACREDITARE

Avem acreditări internaționale care autentifică faptul că programele noastre sunt bazate pe știință mereu actualizată și au fost evaluate de o organizație de acreditare terță.

CERTIFICATE

Fiecare absolvent al cursurilor noastre va primi certificare acreditată de MINISTERUL MUNCII ȘI JUSTIȚIEI SOCIALE ȘI MINISTERUL EDUCAȚIEI NAȚIONALE care permit desfășurarea activității profesionale în toată Uniunea Europeană și în țările care au semnat Convenția de la Haga. 

CURSURI

Oferim educație continuă prin organizarea cursurilor avansate, a evenimentelor mari cu invitați internaționali speciali pentru a ridica nivelul de cunoștințe a specialiștilor din țară.

ECHIPA NOASTRĂ

Toți cei de la ABC Fitness sunt dedicați, motivați și calificați să răspundă la orice întrebare care poate apărea în timpul călătoriei dvs. către a deveni un profesionist în sănătate, fitness sau nutriție. Echipa noastră este resursa perfectă pentru a vă orienta pe calea potrivită spre carieră. Am făcut din aceasta o misiune de viață pentru a-i ajuta pe ceilalți să facă alegeri potrivite pentru o viață mai sănătoasă și mai lungă.

%D0%94%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD%20%

Elena Ozun

Co-fondator/ Director/ Trainer

Nutriționist cu specializare în nutriția pre și postnatală; Specialist în nutriția avansată și dezvoltarea creierului la copii; Instructor de aerobic-fitness și personal trainer; specialist în fitnessul pre si postnatal.

bogdan_edited.png

Bogdan Vasile

Co-fondator/ Trainer

Specialist certificat în Nutriție Avansată în Sportul de Performanță Specializarea Fotbal la F.C. Barcelona Universitas, preparator fizic/sportiv și antrenor de natație, cu o experiență de 23 de ani în sportul comercial și sportul de performanță.

%25D0%2594%25D0%25B8%25D0%25B7%25D0%25B0

Dr. Anastasia Valac

Medic nutriționist

Absolvent a USMF

”Nicolae Testemițanu”
Membru asociației internaționale

”The Nutrition Society”

Doctorand USMF

”Nicolae Testemițanu”

%D0%94%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD%20%

Dr. Andrei Petrov

Medic licențiat în cadrul USMF

“Nicolae Testemiţanu”

Fitness- Director în cadrul Fitness Clubului Alexia; Personal Trainer; Specializare în Antrenamentul Funcțional și Crossfit.

%D0%94%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD%20%

Cezara Dilevschi

Psiholog

Psihoterapeut

Specializare în tulburări mintale, relații de cuplu, psihologia vârstelor, relații părinte - copil

Trainer

Trainer

Trainer

photo_2020-12-28_15-54-28_edited_edited.

Irina Pînzaru

Trainer

Instructor acreditat în Functional Training, Functional Step, Body in Action cu perfecționări în Fat Burn Intervals (using TRX), EFA (European Fitness Association) și aerobic.

Elev Nike TRAINING Club.

photo_2020-12-28_15-57-22_edited_edited.

Maria Cioca

Trainer

Campioana Moldovei la dansul de gala din categoria „OPEN” din 2009; Masteranda la USEFS, Facultate: Tehnologie și Management în Fitness; Instructor certificat in Step coregrafic and Aerobics; Certificat de curs Step and Dance Methodology level Advanced by Luciano Mottola; Membru al diferitelor convenții internaționale și workshopuri cu privire la fitness, precum și a concursurilor internaționale de dansuri de gala.

44880895_2040847652603633_40704515742734

Cristina Burdulescu

Coordonator cursuri

Tehnician - nutriționist;
Personal trainer

Absolventă ABC Fitness School Moldova

CE SPUN CURSANȚII NOȘTRI

“Chiar daca esti medic sau ai tangență cu domeniul medicinii aici studiezi detalii la care nu ai fost focusat in timpul facultății. Este un curs pentru specialisti cu traineri profesionisti care te indragostesc de profesia de tehnician nutritionist! Cursul mi-a oferit posibilitatea sa muncesc, eu fiind medic și in același timp să studiez in weekend nutriție astfel implininidu-mi visul și completându-mi cunoștințele. “

FB_IMG_1577891433558.jpg

Elena Stadnic,

Fondator Urban Energy Fitness

Fie că doriți să începeți propria afacere, să activați într-o companie wellness sau să învățați pur și simplu cum să deveniți mai sănătoși, ABC fitness oferă o varietate de beneficii, inclusiv resurse profesionale și asistență nelimitată pentru studenți. Vezi poveștile de succes ale absolvenților noștri!