Intense Training

DATA DESCHIDERE CURS
31 iulie 2021

DURATA CURSULUI

7 săptămâni

CURS

100 % ONLINE

CURS ONLINE

PERSONAL TRAINER

Personal trainer îşi desfăşoară activitatea în mod independent sau ca angajat al unor diverse instituţii cu caracter public sau privat, cum ar fi şcoli şi cluburi de aerobic-fitness, centre de agrement, centre educative pentru copii şi adolescenţi, conform normelor legale din domeniul activităţilor instructive, recreative şi de divertisment. Este specialistul care se ocupa de optimizarea potenţialului fiziologic şi estetica corporală a participanţilor/clienţilor, precum şi de dezvoltarea calităţilor motrice la un nivel superior celui iniţial, fapt care reclamă o pregătire aprofundată şi polivalentă. 

CERTIFICAT  DE  ABSOLVIRE

ACREDITARE
INTERNAȚIONALĂ

Certificat de calificare profesională de la MMFPS (ministerul muncii, familie, protecției sociale și persoanelor vârstnice) și MECTS (ministerul educației naționale și cercetării științifice) din ROMÂNIA.

RECUNOSCUT ÎN 

Certificatul de absolvire a cursului de formare profesională de tehnician - nutriționist este recunoscut în toată uniunea Europeană și zecile de state care au semnat convenția de la HAGA.

BAZĂ LEGALĂ

Certificatul se eliberează în conformitate cu prevederile O.G nr. 129/2000, republicată și este însoțit de un supliment descriptiv a certificatului.

Programul cursului

Cursul de personal trainer se petrece în totalitate pe online. Este alcătuit din 8 module. Durata cursului este 1,5 luni.

LECȚII VIDEO

MATERIALE PDF

3 WEBINARE LIVE

TESTĂRI ȘI SARCINI PRACTICE

Modulul 1 - Evaluarea și monitorizarea clientului.


Modulul 2 -  Antrenamentul în diferite etape ale vieții.


Modulul 3 - Stabilirea programului de antrenament în funcție de scop.


Modulul 4 - Principiile de antrenament în diverse patologii.

Modulul 5 - Nutriția în fitness.


Modulul 6- Fitness Coaching. Motivarea clientului.


Modulul 7 - Studii de caz. Elaborarea proiectului de examen.

WEBINAR  - Webinar Q&A și pregătire de examen.


Modulul 8- Modulul bonus

Cum se desfășoară cursul:

 • Cursul se desfășoară pe o platformă specială de studiu cu acces individual. Fiecare modul de curs conține lecții video, pdf-uri și temă pentru acasă.
   

 • În fiecare zi de sâmbătă și duminică, la 7:00 se va activa câte un modul din curs pe care îl veți putea studia în orice zi și la orice oră convenabilă timp de o săptămână.
   

 • Fiecare modul va fi urmat de o testare unde va trebui să acumulați minim 70 de puncte pentru a trece la următorul modul sau o temă pentru acasă.
   

 • În cazul în care nu ați susținut testarea din prima, ea va putea fi repetată ori de câte ori e necesar.
   

 • Tema pentru acasă e verificată de coordonatorul cursului și veți primi feedback de fiecare dată.
   

 • La sfărșitul cursului veți elabora un proiect și veți susține examenul final.

Woman in Gym

Istorii de succes a absolvenților noștri

Sandu-scaled.jpg

“Pe lângă faptul că cursul de Personal Trainer a fost o experiență utilă pentru mine și m-am perfecționat în domeniul fitnessului, am cunoscut oameni noi, frumoși prin felul lor de a gândi, care mi-au devenit între timp colegi. Deasemenea, doresc să menționez nvelul înalt al cadrelor didactice și în special pe domnul Bogdan Vasile care a dat dovadă mereu de profesionalism și omenie nemaintalnita. Am fost primit că într-o familie și neapărat voi mai reveni la alte evenimente și perfecționări organizate de ABC fitness school. “

Poparcea Sandu

Absolvent

Victor-scaled.jpg

“Cursul de instructor Fitness și Personal Trainer a fost unul foarte bine structurat, organizat și interactiv. M-a bucurat în special că programul cursurilor este unul actual, cu tehnici și informații de ultima ora, iar trainerii foarte bine pregătiți. Va mulțumesc pentru efortul depus și profesionalism!”

Cazacu Victor

Absolvent

“Cursul de Personal Trainer îl completează perfect pe cel de Instructor Fitness, așadar am fost foarte inspirat când am decis să aplic și la Nivelul 2. Am învățat să elaborez un program complet de antrenamente, dar și alimentație în dependență de scopurile clientului meu. Acum sunt mai pregătit că niciodată să ofer rezultate!”

Food blogger

Tubultoc Maxim

Absolvent

ACHITARE

INTEGRALĂ

360 EURO

ACHITARE ÎN

2 RATE

rata 1 - 200 EURO

rata 2 - 160 EURO

Consultă aici condițiile de înscriere la curs înainte de achitare.

Prețul și modalitățile de achitare