DATA DESCHIDERE CURS
5 iunie 2021

DURATA CURSULUI

7 săptămâni

CURS

100 % ONLINE

CURS ONLINE
INSTRUCTOR FITNESS

Instructor fitness îşi desfăşoară activitatea în spaţii/săli special amenajate şi dotate cu echipamente specifice. Practicarea ocupaţiei Instructor fitness presupune deţinerea unor competenţe referitoare la identificarea cerinţelor clienţilor, stabilirea tipurilor de programe de întreţinere corporală şi a tipurilor de exerciţii de fitness adecvate acestor cerinţe, precum şi la stabilirea necesarului de aparate şi accesorii în funcţie de tipurile de exerciţii de fitness ce urmează să fie efectuate de către clienţi, asigurând tot timpul funcţionalitatea aparatelor de fitness disponibile.

CERTIFICAT  DE  ABSOLVIRE

ACREDITARE
INTERNAȚIONALĂ

Certificat de calificare profesională de la MMFPS (ministerul muncii, familie, protecției sociale și persoanelor vârstnice) și MECTS (ministerul educației naționale și cercetării științifice) din ROMÂNIA.

RECUNOSCUT ÎN 

Certificatul de absolvire a cursului de formare profesională de tehnician - nutriționist este recunoscut în toată uniunea Europeană și zecile de state care au semnat convenția de la HAGA.

BAZĂ LEGALĂ

Certificatul se eliberează în conformitate cu prevederile O.G nr. 129/2000, republicată și este însoțit de un supliment descriptiv a certificatului.

Programul cursului

Cursul de instructor fitness se petrece în totalitate pe online. Este alcătuit din 10 de module. Durata cursului este 1,5 luni.

LECȚII VIDEO

MATERIALE PDF

3 WEBINARE LIVE

TESTĂRI ȘI SARCINI PRACTICE

Modulul 1 - Bazele teoretice în fitness.
WEBINAR  - Webinar - introducere


Modulul 2 -  Bazele anatomiei și fiziologiei corpului uman.


Modulul 3 - Anatomia mușchilor.

WEBINAR  - Webinar Q&A (întrebări/răspunsuri).


Modulul 4 - Structura unui antrenament de forță și descrierea completă a exercițiilor.


Modulul 5 - Termeni practici importanți în lucru cu clientul

Modulul 6 - Exerciții pentru trenul superior.


Modulul 7 - Exerciții pentru corset.


Modulul 8 - Exerciții pentru trenul inferior - partea I.


Modulul 9 - Exerciții pentru trenul inferior - partea II. Exerciții de stretching.


Modulul 10 - Comunicarea cu clienții.

WEBINAR  - Webinar Q&A și pregătirea pentru examen.

Cum se desfășoară cursul:

 • Cursul se desfășoară pe o platformă specială de studiu cu acces individual. Fiecare modul de curs conține lecții video, pdf-uri și temă pentru acasă.
   

 • În fiecare zi de sâmbătă și duminică, la 7:00 se va activa câte un modul din curs pe care îl veți putea studia în orice zi și la orice oră convenabilă timp de o săptămână.
   

 • Fiecare modul va fi urmat de o testare unde va trebui să acumulați minim 70 de puncte pentru a trece la următorul modul sau o temă pentru acasă.
   

 • În cazul în care nu ați susținut testarea din prima, ea va putea fi repetată ori de câte ori e necesar.
   

 • Tema pentru acasă e verificată de coordonatorul cursului și veți primi feedback de fiecare dată.
   

 • În timpul cursului vor fi organizate 3 Webinarii LIVE cu trainerii cursului pentru întrebări - răspunsuri.

Fitness

Istorii de succes a absolvenților noștri

Sandu-scaled.jpg

“Pe lângă faptul că cursul de Personal Trainer a fost o experiență utilă pentru mine și m-am perfecționat în domeniul fitnessului, am cunoscut oameni noi, frumoși prin felul lor de a gândi, care mi-au devenit între timp colegi. Deasemenea, doresc să menționez nvelul înalt al cadrelor didactice și în special pe domnul Bogdan Vasile care a dat dovadă mereu de profesionalism și omenie nemaintalnita. Am fost primit că într-o familie și neapărat voi mai reveni la alte evenimente și perfecționări organizate de ABC fitness school. “

Poparcea Sandu

Absolvent

Victor-scaled.jpg

“Cursul de instructor Fitness și Personal Trainer a fost unul foarte bine structurat, organizat și interactiv. M-a bucurat în special că programul cursurilor este unul actual, cu tehnici și informații de ultima ora, iar trainerii foarte bine pregătiți. Va mulțumesc pentru efortul depus și profesionalism!”

Cazacu Victor

Absolvent

Maxim-scaled.jpg

“Cursul de Personal Trainer îl completează perfect pe cel de Instructor Fitness, așadar am fost foarte inspirat când am decis să aplic și la Nivelul 2. Am învățat să elaborez un program complet de antrenamente, dar și alimentație în dependență de scopurile clientului meu. Acum sunt mai pregătit că niciodată să ofer rezultate!”

Food blogger

Tubultoc Maxim

Absolvent

Alege modalitatea de achitare și înregistrează-te la curs!

ACHITARE

INTEGRALĂ

420 euro

ACHITARE ÎN

2 RATE

rata 1 - 250 euro

rata 2 - 170 euro

Prețul și modalitățile de achitare

 
Consultă aici condițiile de înscriere la curs înainte de achitare.